woensdag 16 juli 2014

Blote piemel en badpak

Er zijn zo van die dagen dat je je afvraagt waarom doen mensen wat ze doen? Ik heb dat niet iedere dag en ook niet iedere week, maar zo af en toe bekruipt me deze vraag. Al krijg ik nooit antwoord. Neem nou afgelopen maandag, ik had een dag vrij genomen om aan de studie te gaan en was daar ook braaf mee aan de gang gegaan. Sterker nog het ging lekker en tegen lunchtijd was ik lekker opgeschoten. Onder het genot van twee lekkere bammetjes, 1 met ham en 1 met kaas en die weer rijkelijk belegd met komkommer, tomaat en plakjes radijs, keek ik eens even op twitter om te zien of daar nog iets gebeurde. Nou en of! Want wat trof ik daar? Een foto van een grote, blote piemel in opperste staat van paraatheid. Nou heb ik niks tegen een blote piemel, maar toch verschoot ik even bij de aanblik van dit pronte apparaat en de komkommer, radijs en de tomaat vielen pardoes van mijn broodje. Het werd direct een zooitje op mijn bord en op mijn broek! En tomatenvlekken krijg je er zo lastig uit in de was!!

Wat bleek, een bekende columniste die ik volg op twitter had deze foto van de eigenaar van de piemel toegestuurd gekregen en omdat zij daar zelf ook nogal verbaasd over was deelde ze dit met haar volgers. Ik ben dan toch zo benieuwd wat zo'n man er toe drijft om iemand een foto te sturen van zijn edele deel. Het was een keurig exemplaar dat monter de wereld in keek daar niet van, maar wat was de bedoeling. Dat schreef hij er niet bij. Op de achtergrond lag een handdoek op de grond op een soortement perzisch tapijt en dan denk ik, ruim dat dan even op. Of wilde hij met die handdoek laten zien dat hij hem net gepoetst had? Vertel dat dan even! Was het een arme student en wilde hij met deze foto, via de columniste, dat onderdeel te koop aan bieden? Of in de verhuur gooien, omdat hij dringend geld nodig heeft voor zijn boeken het komend studiejaar? Is hij zo trots op dat geval dat hij hem gewoon even wilde showen? Was het de bedoeling dat wij op twitter allemaal zouden roepen; Goh wat een prachtige piemel? Of zat er wat anders achter? Het was anders een mooi slank lijf waaraan het apparaat bevestigd was en als ik eerlijk ben, had ik een mooie zwembroek sexier gevonden. Maar ja wie ben ik?

Later die dag sjokte ik een lingeriezaak in, omdat er zo'n twee weken voor de vakantie, nog een nieuw badpak moest komen. Het is al een hele overwinning om zo'n drempel over te stappen, met al die slanke etalagepoppen die van die allerschattigste, bevallige lingeriesetjes op hun slanke poppenlijfjes aan het volk vertonen. Terwijl jij zeker weet dat je zo'n lief setje nooit van zijn lang zal ze leven aan zal kunnen. Tja!

Ik begaf mij dus naar het rek met de badmode en begon me net af te vragen waarom er bij de badpakken ook een bikinibroek aan hing tot ik me besefte dat ik hier met een tangkini van doen had. Nou daar begonnen we maar niet aan, het is wel de bedoeling dat alle onderdelen van het lijf tijdens het zwemmen en poedelen bij me blijven, het is niet handig om de boel steeds weer goed te doen onder zo'n fladderend bikinihemd!

Daar was de dienstdoende verkoopster. Gelukkig niet zo'n bloedmooi ding van even in de twintig, maar een kloeke dame met verstand van zaken. Met 1 blik op mijn derriere en op mijn voorgevel rukte ze wat badpakken uit het rek en mocht ik gaan passen. En waarempel het eerste de beste pak zat als gegoten. Daar durf ik het zwembad wel mee in.

Toen ik de boel had afgerekend en ik terug in de auto zat, moest ik nog even aan de meneer van de blote piemelfoto denken. Hij had er dus totaal geen moeite mee om zo'n intiem onderdeel te kieken en dit kiekje op twitter te gooien. Zo'n meneer zal er vast geen moeite mee hebben om in een  heren-onderbroeken- mode-zaak een kekke onderbroek te kopen. Wie weet heeft hij daarvoor wel die foto gemaakt, zodat hij tegen de verkoper kan zeggen: Ik zoek een leuk modelletje voor deze jongeheer!

3 opmerkingen:

 1. Geweldig weer, heb een smile om mijn mond, Liefs OJA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gatsies... om tijdens je lunch met zo'n foto te worden geconfronteerd!
  Ik snap dat er niets meer op je broodje bleef liggen...

  Wat mij betreft is er toch minstens één steekje los als je zo met je apparaat op de foto gaat en dit aan de buitenwereld toont.
  En inderdaad; de achterliggende vraag WAAROM ...

  Maar: een foto zonder tekst spreekt sterker tot de verbeelding dan een foto mèt tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig ik heb er om kunnen lachen ,en het mooiste is jij heb een heel fijn badpak nu. nou jou dag kon niet meer stuk ,veel zwem plezier .
  liefsxxxx johanna

  BeantwoordenVerwijderen