dinsdag 2 juni 2015

Deuntje

Zouden andere mensen dat ook wel eens hebben, dat je s'morgens wakker wordt en er die nacht een deuntje in je hersenpan is geslopen dat absoluut niet van plan is om die zelfde dag nog te vertrekken? Ik heb dat regelmatig en als het een gezellig deuntje is, is het prettig wakker worden, maar als het de vogeltjesdans is bijvoorbeeld dan weet je al dat het een hele lange dag wordt. 

Zo'n deuntje wordt nog vervelender als het een meezinger blijkt te zijn. Zo een die je de hele tijd in gezang doet uitbarsten. Zo ben ik al eens zoemend Sexbomb, Sexbomb de spreekkamer van de kaakchirurg ingezeild, waarop de goede man mij ietwat verwonderd aankeek, (want de man was oud en lelijk, maar wel bijzonder vriendelijk en kundig) en daarop maar een extra grote spuit met verdovingsmiddel vulde en daarmee de Sexbomb de nek omdraaide. Heel genant allemaal. 

Bloed, Zweet en Tranen van Andre Hazes is er ook zo een die in mijn bovenkamer hardnekkig blijft hangen, vooral als de meester dit op zijn plat Amsterdamse manier zelf ten uitvoer brengt. Normaal niet zo'n probleem als ik alleen in de auto zit en daar naar hartelust kan bleren, maar ook weer uitermate genant als ik door een grote groep nabestaanden een crematorium moet binnenstappen om daar aan het werk te gaan. Die mensen hebben het al moeilijk en dan kom jij nog even aan met je bloed, zweet en tranen. Dat is echt niet gepast. Regelmatig bijt ik dan ook op de binnenkant van mijn wang om de boel binnen te houden en dat is dan weer niet bevorderlijk om nog een sollicitatiegesprek te voeren als je wang kapot gebeten is. 

Vanmiddag was ik met een collega ruim vierhonderd sollicitatiebrieven aan het doorworstelen. En jawel hoor daar was een kandidate met de voornaam Rosanne. Niks mis mee, maar mijn collega begon direct dat akelige liedje van Nick en Simon te zingen en voor ik het wist zat het alweer in mijn hoofd. En nu uren later is het er nog steeds niet uit. Ik word gek van die Rosanne met al haar mannen. 

Er zit niks anders op, Rosanne moet worden verdreven door wat anders, maar even zoeken op Youtube en jawel hoor daar is Tom Jones weer met zijn Sexbomb. 

Sexbomb, Sexbomb your my sexbomb. Your my sexbomb zing ik mijn echtgenoot toe!
Ben benieuwd waar ik morgenochtend waar ik morgenochtend weer mee wakker wordt. Ik hoop wel iets fatsoendelijks want morgen heb ik een intervisie dag in een ziekenhuis. Op de afdeling Gynaecologie!

Sexbomb, sexbomb....................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten