maandag 5 juni 2017

Roos

Vorige week kregen we voor ons huwelijksfeest vele, mooie en lieve cadeautjes. Ook werden we verblijdt met een VVV bon. Waar zouden we die nu eens aan besteden vroegen we ons af en keken op internet waar we hem konden gebruiken. Onder andere bij intratuin en kwam dat even goed uit want we hadden nog plek voor een klimroos.

Dat leek ons een mooie bestemming en een mooie herinnering. Op naar het tuincentrum dus. Altijd fijn om daar een uurtje stuk te slaan en nu zeker met zo'n mooi doel. 

Ik had een aantal wensen. Hij mocht rose of wit of zalmkleurig of lila zijn want hij komt aan de rose/wit/paarse border te staan naast de compassion roos die zalmkleurig is. Ik wilde graag een grootbloemige roos en hij moest geuren. 
Niets is fijner dan s'avonds nog een rondje door je tuintje lopen en de geur van de rozen op te snuiven.

Met dit wensenlijstje liep ik dus langs alle rozen en uiteindelijk mocht roos Sombreuil mee naar huis. Een witte, grootbloemige roos die heerlijk ruikt volgens het etiket. Vandaag heb ik hem op z'n plek gezet. Ik ben er zo blij mee!

Zo ziet Roos Sombreuil eruit!

Verder gaf de bon nog ruimte voor een witte Salvia en een lila Phlox voor in de border. Ook zij kregen hun plek!  Op haar plekje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een goede bestemming voor die bon! Ik dacht direct aan wollejes :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een mooie roos! Ik hoop dat die het heel goed gaat doen in je tuin en dat je er lang van kunt genieten... maar houd de luizen in de gaten hoor...

    BeantwoordenVerwijderen