maandag 3 juli 2017

Gearriveerd!

Gisteren kregen we een berichtje uit Frankrijk. Het postpakket was eindelijk gearriveerd. Het had heel wat voeten in de aarde voor dat de Franse tante post de boel bezorgd had. Uiteindelijk is het helemaal niet bezorgd want zoon heeft hem af moeten halen in een schimmig cafeetje waar ook een ophaalservice was gevestigd. Net op tijd want anders hadden ze vandaag niet in ondertrouw kunnen gaan, omdat hij zijn geboorte akte niet zou hebben gehad. Gelukkig kwam het allemaal goed en konden ze alles officieel maken vandaag en zijn ze echt in ondertrouw gegaan.

Even later kwam er ook een foto binnen van schoondochter met de sjaal om haar nek. Ze is er echt helemaal blij mee. Vanavond hadden we het aanstaande echtpaar aan de telefoon en toen verzekerde me nogmaals dat ze het een hele mooie sjaal vindt en ook de gedachte erachter - het Zeeuwse patroon in combinatie met het liedje "Aan de kust" van BLØF - viel erg in de smaak.  

Ik ben een trotse (schoon)moeder! De sjaal valt in de smaak en over twee maanden ben ik de moeder van de bruidegom! 


PS. De verloopwolletjes zijn vandaag goed aangekomen bij Mechteld. Zij gaat er hele mooie mutsen van maken voor het goede doel. 

2 opmerkingen:

 1. Oh, dat heeft inderdaad nog lang geduurd... Dat moet toch tegenwoordig geen probleem meer zijn. Maar ja, de Fransen staan er om bekend wel eens wat laconiek te zijn... Overigens verder niks ten nadele van de Fransen hoor, wat ik ben echt Francofiel!
  Het is ook een hele mooie sjaal die je maakte, dus het kon eigenlijk niet anders dan zo goed in de smaak vallen. En over een poosje de bruiloft in het vooruitzicht; wow... geweldig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het goed gekomen is! Ik vind het ook altijd spannend als ik een pakketje verstuur en jij verstuurde heel belangrijke zaken!
  Leuk dat het verloopgaren goed terecht gekomen is!
  En veel voorpret gewenst voor die bruiloft :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen