donderdag 15 februari 2018

Ken je die mop van.....

Ken je die mop van die collega-haak-vriendinnen die naar de handwerkbeurs zouden gaan op vrijdag?

Nee? Nou ze gingen niet. En ze gaan niet omdat ze dat niet meer willen, nee was het maar waar. Ze gaan niet omdat een van de collega-haak-vriendinnen verhinderd is door een verdrietige situatie in haar familie. Dan zeg je niet als overigen, jammer voor jou maar wij gaan wel. Nee zo zijn we niet. Dan gaan we gewoon alle vier niet.

Natuurlijk vind ik het jammer want ik had graag met hen de beurs bewandelt en aan mooie wolletjes gevoeld en ander mooi handwerk bekeken, maar wat niet is dat is.

Nu ga ik morgen maar gewoon werken. Ook niet erg want er ligt werk zat en ik wil het zoveel mogelijk af hebben voor het geval we af kunnen reizen naar Frankrijk. Daar worden voorlopig nog geen tekenen waargenomen van een Pietertje dat wenst te komen. Meneertje zit nog lekker warm.

Ik moet me dus maar gaan richten op het andere dekentje, maar vandaag komt het er even niet van. Vanmiddag was ik in onze vestiging in Hengelo en dat is een aardig stukje sturen dus was ik met een staartje file mee pas om 19.00 uur thuis. Dan moet er nog gekookt worden, gegeten en natuurlijk even bijgepraat aan tafel en voor de etensboel dan weer opgeruimd is ben je zo een uur of wat verder.

Enfin een avond brei rust is ook niet erg. Voor ieder die wel naar de beurs gaat heel veel plezier en schrijf er alsjeblieft leuke blogs over zodat ik toch nog even mee kan genieten.
3 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

O, wat jammer! Goed dat ik het lees, want dan hoef ik niet naar je te zoeken... Maar ik snap het heel goed, hoor, heel begrijpelijk dat jullie dan niet gaan.
Groetjes,
Akkelien

Elizabeth zei

Ja, zulke dingen gebeuren onverwacht. Dus geen Handwerkbeurs... Ik ga er nooit naar toe, vind het veel te druk. En inspiratie genoeg op internet en wolletjes genoeg in de winkels toch?
Wachten op Pietertjes komst duurt vast lang...
Groetjes, Elizabeth

anja zei

Heel begrijpelijk hoor, dat jullie dan geen van allen gaan. Misschien volgend jaar. Veel sterkte bij het lange wachten...
Lieve groet van Anja