maandag 20 januari 2020

Blue Monday Blog

Het was dus vandaag blue monday! Ehm ja dat heeft iemand ons ooit wijs gemaakt dat deze maandag de somberste van het jaar is, maar daar dacht de natuur toch heel anders over toen ik vanmorgen de deur uitstapte! Wat een prachtige oranje lucht! Ik denk dat Bob Ross vanmorgen druk in de weer was. In gedachte hoorde ik gewoon zijn zoetgevooisde stem; and a little bit of Orange here en a little bit of cloudy white over here.....

En zo reed ik dus allerminst somber om die hele blue monday in opgewekte stemming naar mijn werkplek voor vandaag in Amsterdam Zuidoost waar ik tot de ontdekking kwam dat ik mijn lunch vergeten was. Die stond nog op de keukentafel! Kluns had dus geen lunch!

Nu was dat snel op te lossen door in de lunchpauze even naar de Amsterdamse Poort te lopen waar de lekkerste eettentjes zitten en dus vast wel ergens een broodje of een salade te koop was, maar gek genoeg kwam het daar toch niet van omdat we met van alles druk waren en het toen ineens half drie was. Gelukkig vond ik ergens onder in mijn tas een lunchreep van Atkins. Niet mijn favoriete lunch maar alles beter dan een knorrende maag en in het kader van let op het "buikje" kwam het niet eens zo slecht uit. Zelfs daar leed mijn goede humeur niet onder!

Nog steeds eigenlijk niks sombers te melden. Eigenlijk best saai, maar ja ik kan het niet mooier of liever gezegd, somberder maken dan het is.

Alhoewel we zijn daar in Zuidoost nog in de opstartfase en dat betekent dat er nog weinig reuring in het gebouw is. De laatste hand aan de inrichting wordt gelegd en de nieuwe medewerkers worden volop getraind en dat houdt dan weer in dat de verwarming van het gebouw nog niet strak is ingeregeld en dat het dus best fris was op de werkplek waar ik vandaag was neergestreken.

Met andere woorden toen ik naar huis ging besefte ik dat ik het eigenlijk best koud had. En zo werd het toch nog een blue monday!



1 opmerking:

  1. Koud is het wel, zuur noemen wij dit...
    Maar geen last van blue hoor! Toch kan ik me er wel wat bij voorstellen.

    BeantwoordenVerwijderen