zondag 24 december 2017

Bijna kerst!

Nog even en dan is het kerst. Alle boodschappen zijn binnen en dat ging dit jaar in alle rust dankzij een extra middag vrij en een goede planning, dus hier niet in lange rijen in overvolle winkels gestaan. Het huis is aan kant, de wasmand leeg (ja zo'n kleinigheidje maakt me blij) en de nagels zijn gelakt in een soort van kerstrood.

Vandaag alvast wat voorbereidingen gedaan voor het kerstdiner van morgen. We zijn maar met zijn vieren, man, dochter, mijn vader en ik. Helaas dit jaar geen Franse kerst en ook zijn zoon en schoondochter niet hier. Dat is jammer, maar het is wat het is. Gelukkig is onze doos met wat kerstcadeautjes gister nog op tijd afgeleverd in Marseille en tot onze grote verrassing stond gister hier een postbode op de stoep met een doos met cadeautjes uit Frankrijk. Hoe leuk en lief is dat.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de cadeautjes maar om de aandacht die je voor elkaar hebt. Of je nu samen in een huis woont of in hetzelfde dorp of 1200 kilometer verderop als je echt aandacht voor elkaar hebt dan zit het wel snor.

Lieve lezers is wens jullie mooie dagen. Met familie, vrienden, lekker eten, of alleen thuis met een mooi boek. Misschien sta je even stil bij een dierbare die je moet missen of heb je andere zorgen die je gedachten beheersen, maar toch hoop ik dat er vele mooie momenten zijn.

Maak er wat moois van en ondanks alles of juist dankzij alles: Geniet en wees gelukkig!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten