maandag 27 mei 2019

Tussenpraatje

Tjonge wat gaat de tijd toch snel, het is al weer ruim twee weken geleden dat ik een blogje schreef. Niet dat er in de tussentijd niks gebeurd is hoor, de dagen rijgen hier supersnel aaneen met werk, zorg voor mijn vader, huishouden en andere gezellige zaken.

De vlaggenlijn is af en daarvan moet ik nog één draadje afhechten en dan kan hij op de post. Voordat hij met tante post meegaat zal ik trachten hem nog fatsoenlijk op de foto te krijgen. Ondertussen ben ik met een babyvestje gestart van drie bolletjes supersoft. Dat breit lekker weg en is lekker zacht, maar ik brei niet zoveel als ik zou willen.

Vorig jaar november was ik weer lid geworden van een sportschool om een beetje aan mijn conditie te werken. Ik haat sporten, maar ja het lijf moet natuurlijk wel een beetje in vorm blijven en aangezien ik na een dag werken mezelf er niet toe kan bewegen om thuis maar aan de slag te gaan met oefeningen en ik ook niet de stoute sportschoenen aantrek voor een flinke wandeling zat er niks anders op. Ik ging sindsdien iedere week (sloeg eerlijkheidshalve ook wel eens over) en begin mei was het tijd om met de personal trainer aan de slag te gaan om een goed schema op te stellen. Dat hoort bij het abonnement.

Mensenkinderen ik had spierpijn op plekken waar ik niet van wist dat daar ook spieren zaten. Maar het is voor een goed doel dus we zetten door. Alleen als ik ooit de loterij win dan wil ik een personal trainer voor mezelf. Want echt dat werkt echt.

Ik moest natuurlijk ook oefeningen doen met mijn vorig jaar geopereerde hand want hoewel ik daar best wel weer veel mee kon/kan was het nog niet optimaal. Dat vindt mijn hand niet leuk en is aan het muiten. Zo van jij wel sporten, jij lekker niet handwerken! Lekker puh!

Dus het is een kwestie van de boel een beetje in balans houden en dan komt het allemaal goed.

Soms komen dingen goed zonder dat je er maar enig moeite voor moet doen en dat is heel erg fijn. Al maanden kan ik vanuit mijn blog niet meer reageren op andere blogs. Heel erg jammer want ik lees jullie zo graag en soms is het leuk om even een berichtje kwijt te kunnen. Ik had Blogger al gemaild - geen antwoord - had wat zitten rommelen aan de instellingen maar zonder resultaat.

Toen ik vanavond mijn laptop opstartte kreeg ik een verzoek dat er updates moesten worden geïnstalleerd. Ik druk dan op doen en er komen dat wat gekke kreten op het scherm en daarna komt
de boel komt vanzelf goed. Zo ook vanavond en las ik daarna mijn vaste riedeltjes blogjes. Wie schetst mijn verbazing dat ik weer kan reageren. Ik begrijp er niks van maar ben er blij mee!

Zonder enige moeite kwam het gewoon goed. Nou dan zal het met die sportschool ook wel lukken.






2 opmerkingen:

  1. Nou... Zonder moeite en de sportschool, dát is geen goede combinatie ;-) Ik oefen nog steeds verplicht vanwege m'n ongevalletje in februari. Heb het zo gehad! Maar 't is nog nodig, dus het moet gewoon! Mét moeite! Maar er zijn natuurlijk veel ergere dingen.
    Sterkte ermee en ik ben heel benieuwd naar je vlaggenlijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je weer kunt reageren... Ik snap er niks van, maar als iets het niet doet dan kun je soms het beste uitloggen en opnieuw inloggen, resetten, de stekker er even uithalen, etc... Dat schijnt wonderen te doen!
    Ik houd ook niet van de sportschool, ga liever wandelen... maar ja, als dat niet genoeg is...

    BeantwoordenVerwijderen